INGYENES SZEMÜVEGKERET AKCIÓ MINDEN KORSZTÁLYNAK!!! 

Szemüveg


Progresszív szemüveg készítés

A legmodernebb és egyben legkényelmesebb megoldás a 45 év felettiek látásproblémájára a progresszív szemüveglencse, amellyel zavartalan látómező tárulhat elénk. Ez a multifokális lencse megszámlálhatatlanul sok fókuszponttal rendelkezik, ezért nem csak távolra és közelre, hanem bármilyen távolságra éles képet ad. A progresszív jelző a dioptria fokozatos (azaz progresszív) változására utal. A lencse megszokására nyugodt időszakot – például hétvégét – válasszunk. Reggel, kipihent szemmel kezdjünk neki a tanulásnak. Abban az esetben se menjen el kedvünk a progresszív lencse viselésétől, ha nem nyújt azonnal megfelelő komfortérzetet - a megszokás napokig, bizonyos embereknél akár 1-2 hétig is eltarthat. Feltétlenül olyan progresszív lencsét válasszunk, ami mellé a gyártó megszokási garanciát vállal.
 

Bifokális szemüveg készítés


Bifokális szemüveg
Bifokális szemüveg
Erre a célra megoldást jelenthet egy bifokális, azaz kétfókuszú szemüveg beszerzése, amelyben kis belecsiszolt ablak szolgálja a közelre látás élességét. Ennek hátránya azonban, hogy – mivel csak két fókuszponttal rendelkezik – éles választóvonal van a távoli és a közeli dioptriák között, így a köztes terület homályos marad, valamint zavaró a hirtelen képugrás. Köztes távolságra – például ha valaki számítógépen dolgozik – nem használható, mert az átmeneti dioptriaérték hiányzik belőle. Szintén a bifokális szemüveg ellen szól, hogy jellegzetes, felismerhető kialakítása miatt nem túl esztétikus, és elárulja a korunkat: öregasszonyossá, öregemberessé teszi viselőjét.Szemüvegét rövid határidővel elkészítjük.


 
A vezető szemüveglencse gyártók teljes kínálata megtalálható nálunk.
Szemüvegéhez választhat vékonyított ,egyfókuszú, bifokális,
multifokális ,színezett, UV hatására besötétedő (Transitions) , illetve különböző rétegekkel ellátott szemüveglencsék közül. 
A legkorszerűbb gépekkel felszerelt műhellyel rendelkezünk.
Szemüvegét helyben készítjük illetve javítjuk.
Sok szerettel várjuk üzletünkben

.
Érci Optika Kft.    |   1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 131-133.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu