INGYENES SZEMÜVEGKERET AKCIÓ MINDEN KORSZTÁLYNAK!!! 

Kontaktlencse


Kontaktlencse

Mi is az a kontaktlencse?

A kontaktlencse egy miniatűr szemüveglencse közvetlen a szembogarunk előtt, ami a szaruhártyára helyezve úszik egy vékony könnyfilmrétegen. Szemünk egy érzékeny "műszer", nem mindegy mit teszünk vele! Az Érci Optikában
személyre szabott speciális vizsgálat alapján az optikai, és kényelmi szempontból a legmegfelelőbb lencsét választhatja.

Kontaktlencse
KontaktlencseA kis műanyag látásjavító eszköz lehetővé teszi, hogy hétköznapjaink szemüveg viselete nélkül teljenek, sőt sportolás közben se kelljen lemondanunk az éleslátás élményéről. Napjaink kontaktlencséi között szinte minden élethelyzetre, vagy életstílushoz találhatunk megfelelőt. Sokat éjszakázunk, hosszú ideig szeretnénk naponta viselni a lencsét? Itt vannak az úgynevezett "lélegző", szilikon alapú lencsék. Cilinderes szemüveget viselünk? Semmi baj, kaphatunk cilinderes kontaktlencsét. Csak alkalmanként szeretnénk lencsét használni? Ott vannak az egyszer használatos, napi lencsék. Esetleg baj van az olvasással? Kérhetünk közeli-távoli látást egyaránt biztosító progresszív kontaktlencsét.
Kontaktlencse
Kontaktlencse

Kontaktlencsét szeretne viselni?


Üzletünkben felkészült optometristák segítenek a megfelelő kontaktlencse kiválasztásában.


kontaktlencse
kontaktlencseSzakszerű vizsgálat és betanítás. Napi, havi kontaktlencsék minden gyártótól.
Érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők részére kedvezményes áru kontaktlencsék.


 
Buliba mész? Örületes színes és crazy kontaktlencsék.
crazy


színes kontaktlencse
színes kontaktlencse

Lágy és Kemény Kontaktlencse

kontaktlencse2


Mi a különbség e két lencse közt? Alapvetően az alapanyag és a viselési kényelem a különbség. A kemény kontaktlencse, ahogyan a neve is mutatja, merev anyag, nehezebben kezelhető, nem hajlékony, és másképpen viselkedik, mint egy lágy kontaktlencse.a lágy kontaktlencsét magas víztartalom, lágy alapanyag, más fizikai paraméterek jellemzik. Ha lehetőség van rá, akkor mindenképp a lágy kontaktlencsét válasszuk, megszokni is sokkal könnyebb a szemnek ezt a típust, gyorsabban és rövidebb idő alatt alkalmazkodik a szem is hozzá. Felhelyezése és kivétele is könnyű, finom hajlékony alapanyaga és magas víztartalma ezt is segíti. Az olyan esetekben szoktak kemény kontaktlencsét felírni, mikor például valakinek rendkívül magas cylinder értéke van, vagy egyéb orvosi probléma indokolja a kemény kontaktlencse viselését.
 

kontaktlencse tároló


kontaktlencse tároló
kontaktlencse tároló


Kontaktlencse ápoló

Természetesen a kontaktlencse ápolásához szükséges tisztító- és  ápolószereket, nedvesítő műkönnyet is megtalálod nálunk.

kontaktlencse ápoló
kontaktlencse ápoló

Biztonságosan eltávolítja az olaj, fehérje és egyéb lerakódásokat a kontaktlencséről. Használhatja lágy, kemény légáteresztő és kemény lencsékhez is egyaránt. Az ápolószer több különböző polimer tisztító alkotóelemet tartalmaz.
Rendszeres használata segít a kontaktlencse tisztaságának megőrzésében, ezáltal megnő élettartama és magasabb komfortérzetet biztosít lencséje.

kontaktlencse ápoló
kontaktlencse ápoló

Érci Optika Kft.    |   1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 131-133.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu